Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

Testimoni Senggugut Teruk - Maajun Anggun Bistari.

Testimoni senggugut teruk.
Alhamdulillah.

Mab membantu dengan izin Allah.

Pm saya kalau nak tau bagaimana.
www.wasap.my/60192696917

019-2696917 - Wan

Testimoni Senggugut Teruk - Maajun Anggun Bistari.

Testimoni Senggugut Teruk - Maajun Anggun Bistari.
019-2696917 - Wan

Baca Selanjutnya...

Solar Zoom Cmping Lamp - Lantern Termurah Di Pasaran..

Kalau korang tengah mencari-cari lampu untuk camping, ini adalah yang paling sesuai sekali. Bukan hanya untuk camping, malah pelbagai keadaan seperti rumah tengah blackout, tak payah bakar lilin. Lampu ni boleh menerangkan seluruh ruang korang. Siap ada solar lagi. Jemur 4 jam dah boleh guna. Nak charge ke elektrik pun boleh. Memang berbaloi² Solar Zoom Cmping Lamp - Lantern ni.

Juga boleh standby dalam kereta. Buatnya kereta rosak, nak cek enjin atau nak tukar tayar malam², lampu ni sangat²lah sesuai dan membantu kerana ia pakai LED putih yang super terang. Korang tak perlu nak tukar² mentol dia kerana LED jenis ni boleh bertahan sehingga 100,000 jam!!! Perghhh.. 

Boleh berfungsi sebagai lantern dan jugak torchlight atau nak pasang dua² pun boleh...
Senangkan???

Solar Zoom Cmping Lamp - Lantern

Harga???
Wassap - 019-2696917 - Wan.
Ready stok. Nak borong pun boleh.

Solar Zoom Cmping Lamp - Lantern

Solar Zoom Cmping Lamp - Lantern

Solar Zoom Cmping Lamp - Lantern



Solar Zoom Cmping Lamp - Lantern

Solar Zoom Cmping Lamp - Lantern


Baca Selanjutnya...

Kawal Berat Badan Dengan Maajun Anggun Bistari - MAB

Ada orang kata bila makan MAB, berat badannya bagai di pam-pam.. Tak boleh kawal selera makan. Baru lepas berpantang. Makan produk XYZ ok je tak macam ni.. katanya lagi.

Dik.. Sebab tu sebelum beli kena faham bagaimana setiap produk berfungsi. Setiap produk boleh jadi tak sama bahan²nya, sukatan ramuannya. Ko kena tanya la seller tu habis-habisan.. A to A semula.. Consistant tak jawapannya. Sebaik²nya kol dengar sendiri daripada mulut dia. Dalam wassap ni kopipes sampai esok pun boleh..

Hehe.. Lek.. lek.. Ni bukan sentap.. Tapi nasihat..

Kena faham apa itu healing crysis, jenis²nya. Berapa lama ia akan berlangsung. Apa yang boleh makan bersama dan apa yang tak boleh. Jika jadi jugak, apa yang perlu dilakukan. Ini semua kena tanya seller tu bagi habis baru tau sesuai tak sesuai dengan kita. Sedia atau tak kita dengan kesan² awalannya tu. Kerana setiap produk ada sukatan ramuannya yang khusus jadi otomatik tak sama.

Kita faham, istilah² seperti ni tak ramai pengguna tahu atau ambil tahu. Selalunya seller yang bertanggungjawab untuk jelaskan. Dalam islam sendiri pun menuntut begini. Perjelaskan bagi habis ciri² produk yang kita nak jual. Yang ni saya kupas lain kali.

So jadilah pengguna yang smart ya. Seller pun kadang bukan sekadar nak untung jek pun. Ada juga yang jenis tak suka bila kena blame balik bila cust complain tapi punca sebenar sebab cust sendiri..

Dah lah.. Tulis panjang² pun ntah ada orang nak baca atau tak.. hehe.

Kawal Berat Badan Dengan Maajun Anggun Bistari - MAB

*Testimoni Berat Badan Tak Naik Makan Maajun Anggun Bistari - MAB
Kawal Berat Badan Dengan Maajun Anggun Bistari - MAB

Baca Selanjutnya...

3 Cara Termudah Untuk Guna Link Wasap. My

Sebelum ini kita akan letak nombor telefon pada iklan dan minta pelanggan sendiri yang whatsapp kita kan.. Cara ini agak menyusahkan bakal pelanggan kita di mana mereka perlu salin nombor kita, save di telefon, cari semula di whatsapp dan baru dapat mesej kita..
.
3 Cara Termudah Untuk Guna Link Wasap. My
.

Kini telah ada cara termudah dan pantas untuk pelanggan respon dengan iklan kita tu sekiranya mereka berminat dengan satu² produk tersebut. Bakal pelanggan anda hanya perlu klik pada satu link dan akan terus dibawa ke personal chat pada whatsapp kita.. 
.

Mudah kan?? Tapi bagaimana caranya??
Ok.. Ikut step-step di bawah ya.

  1. Contoh ni nombor telefon saya - 0192696917
  2. Kemudian type macam ni.. www.wasap.my/60192696917
  3. Tepekkan link tersebut di mana-mana bahagian iklan anda.
.
Now bakal pelanggan anda dah boleh terus whatsapp anda dengan cara terus klik pada link tersebut. Jangan lupa tambah angka 6 selepas palang dan sebelum nombor tel anda ya.
.

Selamat mencuba dan selamat berniaga. Diizinkan share sekiranya bermanafaat.
Nak beri kredit kepada blog ni atau tidak terpulang kepada anda.
.

Saya doakan anda semua kaya dan berjaya dunia akhirat.
Mohon doakan saya dan keluarga juga ya.
.

Terima kasih.
.
.
Sebarang feedback hubungi saya,
019-2696917 - Wan

Tag : perancang keluarga, cara tradisional, senggugut & keputihan, dealer mab, manafaat, mab murah, cara makan mab, pengedar mab terdekat, herba tradisional, haid tak teratur, kesan sampingan, stokis aktif.

Baca Selanjutnya...

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.