Menjalankan perniagaan produk kesihatan lelaki dan wanita secara atas talian pada harga yang terbaik. Juga menawarkan program DROPSHIPPING bagi yang berminat memulakan perniagaan atau menambah produk-produk jualan anda. Kami juga pemborong & pengedar aktif untuk produk lain seperti CADAR, TELEKUNG, DINNER SET, PAKAIAN SUKAN, KRAFTANGAN DAN TUPPERWARE.

COCOA COLLAGEN POWER PLUS - MURAH RM48.00..!!!

Stokis cocoa collagen power plus, testimonial cocoa collagen power plus

 Cocoa Collagen NEW PACKAGING

cocoa collagen power plus termurah

Cocoa collagen power plus murah

Harga Pasaran WM RM59.90 - 30 sachet (sebulan)
Special OFFER : RM48.00 / 3 kotak ( 1 set )
Call / sms saya : 019-2696917
Pos Laju RM8.00 (semenanjung) (Sabah/Srwk RM12.00)

Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman…Koko Pracampuran… adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:
  • Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit
  • Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri
  • Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung
  • Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan
  • Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan
Khasiat COCOA COLLAGEN POWER PLUS :-
  1. Membantu mengimbangi hormon
  2. Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  3. Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
  4. Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
  5. Melambatkan proses penuaan
  6. Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
  7. Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
  8. Mencerahkan kulit secara semulajadi
  9. Memberikan tenaga
  10. Membantu mengurangkan keguguran rambut
  11. Melancarkan peredaran darah dalam badan
  12. Mengimbangi berat badan
  13. Meningkatkan daya penghadaman
  14. Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot
Cara pengambilan COCOA COLLAGEN POWER PLUS :-
- Bancuh dengan sedikit air panas bagi melarutkannya.
- Tambah air supaya suam dan mudah diminum.
- Disarankan ambil sebelum sarapan pagi ketika perut kosong bagi memudahkan proses penghadaman.

Siapa yang boleh mengamalkan CCPP :-
- Wanita belum/sudah berkahwin (18thn ke atas paling sesuai)
- Org tua/berumur.
- Ibu-ibu yang baru bersalin bagi tujuan menambah tenaga dan penyembuhan dalaman dengan lebih cepat.

PERHATIAN
- Ibu-ibu mengandung TIDAK DIGALAKKAN mengambil CCPP.
- Breastfeeding tiada masalah utk mengambil CCPP.
- Period boleh amalkan..


Kami merupakan stokis dan pengedar untuk produk COCOA COLLAGEN POWER PLUS. Kami mengalu-alukan pemborong dan juga dropshipper untuk menyertai kami menjana pendapatan.

TESTIMONIAL PENGGUNA COCOA COLLAGEN POWER PLUS:
SEMINGGU PERTAMA~ Tumit pecah kembali licin,terasa denyutan dipayudara,bertenaga dan cergas(tak lapar),jerawat mengecut,
MINGGU KEDUA~ Payudara lebih bulat dan tegang,wajah kemerahan dan berseri,susuk tubuh lebih kemas dan tidak menggelebar ( bumper pun dah up ckit..),
SEBULAN~ Faraj lebih ketat dan rapat,badan mula ringan,bibir tidak pecah, rambut kurang gugur n wajah kelihatan lembap semulajadi (awet muda gituu…)
~Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan cocoa collagen ini,maklumbalas berbeza-beza mengikut penerimaan sistem tubuh individu ~
Sijil halal utk produk2 crystal liz…

Testimoni cocoa collagen ~
CREDITS TO ASFRIM & BELLA

Testimonial 1:
“Ini testimoni unt uk penggunaan seminggu kolagen kau tu.
-breast mcm besar & bulat, serious kau…baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut
-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama
tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia
Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni.”

Testimoni 2:
“akak….nak update lagi nih…
JERAWAT? DAH HILANG!!!!!
suke sangat…
BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!
tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih…
TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU…hehehe…
best sgt la..x pyh nak kena sental ari2….
YANG PALING BEST….!!!
MUKE SAYER DAH OK….MCM MUDA JER RASA….( org asek teka 20 jer…)hihi..
padahal umur dah 24…wakakakaaa….
nanti update lagi ya….”

Testimoni 3:
Nadia says:
” Ya Allah kakk.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.
tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh… “

Testimoni 4:
hye akak..cocoa tu sdp, sdp sgt..kalu minum 2 kan brestnjd cm tegang, rasa mcm penuh je dlm cup tu..cumil je..btol akak…pas 2 kn tumit kaki jd licin, dlu kt tumit punyalah xmcm tumit..kasar yg amat, adik2 kt yg tukang grb kan..hehehe..tp skrg dah ok..licin aje kak, ni pon dah nak abis..nti nak order lg..muke pon mcm ok..parut2 mcm kurang sket, kt mnom cocoa ni pagi, x pon mlm….




Testimoni 5:



sesiapa yang penah minum minuman kesihatan, insyaAllah pasti tau mcm mana rasanya.. mmg best sangat.. 1 lagi, minum sebagai sarapan, perut rasa kenyang.. tak le sepanjang hari kan, kiranya kita takde le nak pikir2 nak makan je

Originally by :

Iqa dah minum lebih dr 2 bulan…dah 3 set habis…mula2 minum badan jd makin letih..masa try cc ni iqa stop jamu yg iqa tgh mkn dan juga makanan kesihatan yg lain sbb nak test power cc ni…cuma ...
Originally testimonial posted by sahira
nak join gak..
br try nk masuk 2bln..
saya pun dah try….. dah 1.5box…amik pagi2 masa bekpes…mmg seddaaappp…..
tujuan amik tuh sbb sejak 2 menjak nih cepat penat…ptg2 nantuk sangat…. x leh nk fokus kt keje…. (sbb bgn pagi sgt ) sejak amik ni, Alhamdulillah… segar bugar…..
Amirdaa wrote :
suka sgt pasal rase kenyang.. pastuh bertenaga
tang montok2 tuh xnampak sgt lagi..
tp mmg berdenyut2 la kat breast..
nanti update lagi kalu ader perubahan
Testimonial untuk cocoa collagen power plus yang lain boleh anda search di internet...



Harga Pasaran WM RM59.90 - 30 sachet (sebulan)
Special OFFER : RM48.00 untuk 3 kotak 
(1 set= 30 sachet )


Hubungi : 019-2696917, 019-4231185





Photobucket

Tag : Pengedar cocoa collagen power plus , Stokis cocoa collagen power plus , testimonial cocoa collagen power plus

28 comments:

  1. sekiranya saya ingin menjadi pengedar cococologen berapakah modal permulaan yang di perlukan dan berapa harga yang diberi pd saya.

    ReplyDelete
  2. ccpp=rm48 termasuk kos penghantaran ke?

    ReplyDelete
  3. Nur - Belum termasuk kos penghantaran RM8.00 utk 1 set bagi semenanjung..

    ReplyDelete
  4. RM40+++ tu brp skali pos?area PJ je...

    ReplyDelete
  5. klu 10set ccpp harga berpa termasuk pos?
    nwa2507@gmail.com

    ReplyDelete
  6. salam sejahtera,..
    sy aida,..berumur 20 thun,..dan belum berkahwin,..mempunyai masalah jerawat,..ingin bertanya,..adakah umur sperti sy sudah boleh mngamalkan mnuman cocoa power pluss collagen ini?bgaimna dgn info yg sy bce tntang prduk ini boley merapatkan faraj dan memontokkan payudara?adkah ia tdak memudaratkan kesihatan??harap maklum blas dari anda,..tq,,.

    ReplyDelete
  7. ASALAMUALAIKUM...
    SAYA BERMINAT HENDAK MENGETAHUI BAGAIMANA HENDAK
    MEMBELI SEMUA JENIS PRODUK DENGAN HARGA YANG LEBIH RENDAH?
    SILA EMAIL SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT
    isnsefersuria@hotmail.com
    NO H/P SAYA:0165796681

    ReplyDelete
  8. askum saya ingin menjadi pengedar ccpp...bpe hra untuk 10set+ pos??
    najihah_g89@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. salam buat team CCPL
    Saya Gee nak tanya
    harga RM48 1 kotak @ 3 kotak sekali
    TQ

    ReplyDelete
  10. salam..
    sy nk tnya harga CCPP special offer RM48 = 3 kotak(1 set)...harga tue termasOk postage ke??...
    sbb sy bli CCPP kt tmpt sy RM55 = 3 kotak(1 set)...

    ReplyDelete
  11. soalan saya seperti Saudari Gee.kurang faham dengan harganya.

    RM48 utk 3 kotak or RM48 utk 1 kotak?

    TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Hana..

      1 set = 3 kotak = 30 sachet..
      Harganya RM48.00 shj..
      Jika nak poslaju - RM55.00 shj semenanjung..

      Delete
    2. Assalamualaikum...kalau saya nak beli 10 set, berapa harga boleh bagi? nadziee63@yahoo.com

      Delete
  12. saya menghidapi jantung bengkak,bleh ke saya minum air cocoa collagen ny????

    ReplyDelete
  13. salam...kalau saya makan ccpp..bole tak saya makan juga herba maharani...sebab sekarang saya baru cuba makan ccpp...dan nak cuba juga herba maharani ..bole kerr

    ReplyDelete
  14. salam...kalau saya makan ccpp..bole tak saya makan juga herba maharani...sebab sekarang saya baru cuba makan ccpp...dan nak cuba juga herba maharani ..bole kerr

    ReplyDelete
  15. salam...knape yg sy bli diluar ade 10paket jer??

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 set ade 3 kotak
      dalam setiap kotak tu ade 10 sachet/paket...so biasanya 1 set tu untuk penggunaan 1 bulan sebab ade 30 sachet/paket. harga yg puan ni bg adalah harga bagi 1 set iaitu 3 kotak iaitu rm48.00.
      harga ni belum termasuk kos pos.kalo nak pos kena tmbah rm8 untuk semenanjung dan rm10 tuk sabah/srwk...

      Delete
  16. saya dah guna 2 bulan memang bkesan..ramai yang puji..untuk menampung kos perbelanjaan cococolagen nie saya masuk nie memang masyukkkk..... cuba la murah jer...sambil layan internet kita dpt income.. n boleh beli semua keperluan kesihatan kita..jom http://rm90.ibct.my/1919

    ReplyDelete
  17. boleh kurangkn berat badan x produk ni.. tqvm

    ReplyDelete
  18. Klu jd pgedar.. bp price klu order byk.. emel dtail: urusan.kedai@gmail

    ReplyDelete
  19. nk tnye,kalau mnum ccpp,bleh mbik vit c x?

    ReplyDelete
  20. kalau minum 2 paket sehari boleh kah?

    ReplyDelete
  21. I went underground and experimented in the creation of my own biodiesel using a RECYCLED
    WASTE VEGETABLE OIL FACTORY. " Do keep receipts and bills of all expenses incurred in the accident to be presented to your insurer. Personal bankruptcy should be a last resort in debt management and debt consolidation.

    My site ... Repo XR ™
    - Repossession Software

    ReplyDelete
  22. Berapaa harga permulaan untuk pengedar cocoa collagen plus?

    ReplyDelete

ORDER FORM

STATUS CUSTOMER
NAME
ADDRESS
CONTACT NUMBER
EMAIL ADDRESS
ITEM ORDER & QUANTITY
PAYMENT TO
PAYMENT VIA

Create a web form here

REVIEW ISTIMEWA BERSAMA ' FOOT DETOX PATCH ORIGINAL'

Foot Detox Patch

Kedaibestari.com merupakan pengimport DETOX FOOT PATCH jenama JUNZHIGONG atau dikenali sebagai JUN GONG.
FOOT DETOX PATCH
FOOT DETOX PATCH - BYE BYE TO TOXIN
detox patch
Menawarkan harga runcit, borong dan juga pre-order pada harga yang amat murah dan kompetatif di pasaran. Kami juga ada menjual pelbagai jenis produk berjenama JUN GONG yang lain..

NOW, EVERYONE CAN BUY!!

HATI-HATI DENGAN PRODUK PALSU YANG MENGGUNAKAN NAMA JUN GONG!!!!!
KINI TELAH MEREBAK DI PASARAN MALAYSIA BERJUTA-JUTA KEPING SEBULAN..!!!
DETOX FOOT PATCH


Untuk lebih detail, sila klik pada gambar.

BACKLINKS

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free SEO Tools

Qaira Tsamaratulqolbi
My Ping in TotalPing.com
Blogged.my
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
http://feeds.feedburner.com/KedaiBestari"




Subscribe in a reader

.